Shoes on Sale

        

REKLAMATION

Du har, når du handler hos shoesonsale.dk, ifølge købeloven, to års reklamationsret på mangelfulde varer. Skulle du, ved levering, være så uheldig at modtage en forkert eller beskadiget vare, skal du reklamere indenfor rimelig tid, efter du har opdaget manglen, dog senest 14 dage fra leveringsdagen.

Det er dog en forudsætning for at udnytte reklamationsretten, at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller af anden skadevoldende adfærd.

Vær opmærksom på at shoesonsale.dk deler lager med vores lagersalg i Rosengården hvorfor det kan forekomme, at produkter solgt på webshoppen, kan være blevet prøvet på af andre kunder. Dette opfatter vi ikke som værende en mangel.

Ønsker du at reklamere på en modtaget vare bedes du fremsende fotos samt en beskrivelse af fejlen til vores e-mailadresse webshop@shoesonsale.dk, hvorefter vi vil vurdere din sag. Vi forbeholder os ret til, med et enkelt forsøg, at afhjælpe en mangel eller erstatte med en tilsvarende ubeskadiget vare fremfor at betale købssummen tilbage.

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok