Shoes on Sale

        

Gode råd til skopleje

For at du kan få det optimale ud af dit fodtøj, anbefaler vi dig at du plejer og vedligeholder fodtøjet med de rette plejemidler.

Før fodtøjet tages i brug, skal det beskyttes med imprægnering mod fugt og smuds, gerne tre gange. Alt fodtøj i skind, ruskind, nubuklæder, reptil og tekstil etc. bør altid imprægneres løbende. Fodtøj i glat skind bør regelmæssigt plejes med skocreme, i form af skosværte eller læderbalsam. Ruskind og nubuklæder bør regelmæssigt plejes med plejende sprays.

Brug altid det rette skoplejemiddel, som er beregnet til det materiale, skoene er lavet af. På den måde undgår du at beskadige dine nye sko.

Særligt om lædersåler: Bemærk at flere af vores sko har fulde eller delvise lædersåler og vi anbefaler derfor, at man imprægnerer sålerne inden brug lige såvel som løbende. Dette vil beskytte sålerne og forhindre dem i at suge fugt fra jorden. Vi anbefaler, at imprægneringen af sålerne vedligeholdes selv efter forsåling - især under vristen. Du vil nyde bedst af fordelene ved lædersåler ved at gå sålerne til inden de forsåles, så de bliver bløde og fleksible. Hold løbende øje med sålerne og husk at de skal forsåles i rette tid ved en skomager. Man kan vælge at forsåle hele forfoden eller starte med at forsåle snudespidsen, alt efter behov. Vær opmærksom på at sko med lædersåler er særligt sårbare over for vådt vejr.

Læg altid dine langskaftede støvler ned, når de ikke er i brug eller sæt papstykkerne helt ned i støvlen.

Benyt altid et skohorn til at påtage dit fodtøj. Skader som følge af manglende brug af skohorn ved påtagning af fodtøj, herunder ødelagte elastikker og nedtrådte hælkapper er ikke reklamationsberettiget. Tag altid dit fodtøj rigtigt af og brug ikke modsatte fod til at skubbe sko/støvle af, da dette kan ødelægge hælen.

Sørg altid for at få fodtøjet forsålet og hæleflikket i rette tid ved en skomager. Alle typer såler og hæle kan som regel forsåles og hæleflikkes, og fodtøj med lidt spidse snuder skal snippes i snuden.

Lyn altid lynlåsen på dine støvler helt ned når du tager dem af/på, så du ikke beskadiger lynlåsen. Brud på lynlåse under 5 cm fra lynlåsens bund, samt som følge af punktslitage ved at du slår skank, er ikke reklamationsberettiget.

Vær opmærksom på at syninger og lynlåse på sko/støvler evt. kan påføre skade på strømper/strømpebukser.

Der kan være overskudsfarve i alle skindmaterialer, såvel udvendig som indvendig. Der gives ingen garanti for at afsmitning ikke kan forekomme. Afsmitning kan afværges ved brug af imprægnering.

Der gives ingen garanti for påsatte pailletter, nitter, sten, knapper eller andre påsatte genstande.

Gem altid kvitteringen/faktura på dit fodtøj. Ved reklamation skal webshoppen kontaktes hurtigst muligt, når fejlen ved varen opdages. Kvittering/faktura skal altid kunne fremvises i tilfælde af reklamation.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du vedligeholder og plejer dit fodtøj bedst, eller hvilke produkter du skal bruge til dit fodtøj, er du altid velkommen til at kontakte webshoppen for mere information. 

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok