Shoes on Sale

        

Om Shoes on Sale

Shoes on sale, er et eksklusivt online sko-outlet, der samler det bedste fra Københavns skobutikker. Udvalget af sko, støvler og stiletter, er restpartier fra tidligere sæsoner, hvilket forklarer de lave priser. Det er vigtigt for os, at priserne er banket helt i bund, så du kan være sikker på, at gøre et kup.

Det skal dog ikke bare være billigt, det skal også være godt. Kvalitet og brugbare materialer går nemlig hånd i hånd, hvilket kan ses i vores kvalitetsbevidste udvalg. Du finder derfor kun de brands på Shoes on Sale, som vi kan stå inde for, der lever op til vores eksklusive krav.  

Vi får jævnligt nye varer, så du kan finde sko og støvler der passer til sæsonen, til en brøkdel af hvad de har kostet i butikkerne. Da varerne er restpartier, har vi kun et begrænset antal af hver style, hvorfor du kan opleve at din størrelse ikke er der, eller at den bliver hurtigt udsolgt. Det er derfor en god ide, at slå hurtigt til, hvis du ser en model du er vild med.

Levering

Vi bestræber os altid på, at levere din ordre inden for 2-4 hverdage og du har 14 dages fuld returret fra den dag hvor du modtager din pakke, så du i ro og mag kan prøve dine sko derhjemme.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 33 13 38 08. Vi sidder klar til at tage telefonen alle hverdage fra kl. 10-14. Du er også meget velkommen til at skrive en mail med dit spørgsmål til webshop@shoesonsale.dk

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok