Shoes on Sale

        

Shoes on sale 

er et koncept, hvor vi flere gange årligt holder lagerslag og sælger ud af nogle af tidens absolut mest eksklusive og populære skomærker.

Vi har nu udvidet vores koncept med lanceringen af webshoppen shoesonsale.dk, hvor du, hvor som helst og når som helst, kan shoppe sko med rabatter fra en lang række danske og internationale sko-mærker.

På shoesonsale.dk finder du følgende mærker:

BILLI BI

Billi Bi er et dansk brand fra 1993, hvis sko og støvler er en skøn fusion af kvalitet, smukt design samt fantas-tisk pasform. Billi Bi er inspireret af de nyeste trends i modebranchen kombineret med tidsløst og klassisk design. Derfor passer Billi Bi til enhver lejlighed.

ALEXANDER WANG

Stilen i kollektionerne kan mest af alt betegnes som grunge møder amerikansk popkultur. På bare få år har den unge amerikaner medkinesiske rødder etableret sig i den inter-nationale modebranche og bliver i dag hypet og hyldet som modens nye vidunderbarn. Ikke mindst kollek-tionens tasker og accessories har været hypet og ses i dag på alle modens it-piger. 

MARC BY MARC JACOBS

Marc Jacobs har indtil sidste år været chefdesigner hos Louis Vuitton, hvor han har været de sidste 16 år. Marc by Marc Jacobs er et sub brand til Marc Jacobs, som siden 2013 har haft designerne Luella Bartley og Katie Hillier i designer-stolene. De har formået at give mærket et sporty men stadigvæk tids-løst look, som giver mærket en stor og fast fanskare.

MICHAEL KORS

Michael Kors er en af topdesignerne i USA, som har haft sit eget brand siden 1981. Michael Kors’ kollek-tioner fremstår luksuriøse, sofi-stikerede og elegante. Brandet er kendt for sit tidsløse design.

NOTABENE

Notabene har de sidste 15 år lavet sko, der på bedste vis kombinerer dansk design med italiensk håndværk, da alle skoene produceres på tradi-tionsrige Italienske skofabrikker. Skoene designes i overensstemmelse med tidens trends og tendenser indenfor design og materialer, men altid med et klassisk touch, som gør skoene langtidsholdbare.

NOTABENE BY ROBERTO FESTA

Roberto Festa er kendt for at lave de perfekte pumps og støvlette i den helt rigtige højde, som passer både til arbejde og fest. Skoene laves i blød læder, lak og ruskind og er ikke bare elegante men også komfortable.

ASH

ASh Copenhagen har eksisteret siden 2000, hvor de to kreative bagmænd Leonelle Calvani og Patrick Ithier har grundlagt det rebelske mærke, som udforsker kontrasterne ved at mixe det både glamourøse og kosmo-politiske med intense farver.  

CA’SHOTT

Ca’shott er et dansk skomærke henvendt til den modebevidste og stilfulde kvinde. Ca’shott produ-cerer sko i ægte skind og natur-materialer, som er kendetegnet ved høj kvalitet, enkelt og feminint design. 

DR. MARTENS

Dr. Martens støvler er moderne klassikere med et urbant og rebelsk udseende. Dr. Martens laver desuden også et bredt udvalg af sko, som både er funktionelle, komfortable og holdbare. Gennemgående for mærket er det unikke og karakteristiske design, som er kendetegnet ved den gule søm, den rillede, tykke sål og den runde snude.

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok