Shoes on Sale

        

Besøg lagersalget

Shoes on Sale holder lagersalg flere gange årligt, hvor vi samler et kæmpe restparti som vi sælger til ekstra lave priser. Priserne på lagersalget er altid nedsat med minimum 50% og nogle styles er nedsat med helt op til 80% - 85% rabat. Der er altså rig mulighed for at gøre et kup.

Det vil være muligt, at finde sko og støvler fra størrelse 35 til 42. Alle skoene er opdelt i størrelser, så du nemt og hurtigt, kan finde sko og støvler i lige netop den størrelse du leder efter. Lagersalget giver dig rig mulighed for, at se vores store udvalg samt at prøve det hele på, inden køb.

Du får besked om lagersalgene som en af de første, hvis du melder dig som VIP-medlem. Læs mere om det her

Vi slår det også op på vores Facebook side, så hold øje med @shoesonsale for at holde dig opdateret om lagersalg og særlige events.  

Praktiske informationer 

Lagersalget finder sted inde i København K. Kun få minutter fra Nørreport station og Kultorvet. Adressen er

Rosengården 12

1174 København K.

Selve lagersalget foregår nede i et kælderlokale, med trappe ned uden rampe. Det er derfor desværre ikke muligt, at tage barnevogn og klapvogn med ind til lagersalget, men babyer og børn er selvfølgelig altid meget velkomne. Indgangen til lokalerne findes i en uforstyrret baggård hvor det er muligt, på eget ansvar, at stille barnevogne og klapvogne.

Hvis du foretrækker at komme i bil, er det muligt at parkere i parkeringskælderen under Israels Plads. Derfra tager det ca. 5 minutter at gå til lagersalget.

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok