Menu

Om os

Shoes on sale 

er et koncept, hvor vi flere gange årligt holder lagerslag og sælger ud af nogle af tidens absolut mest eksklusive og populære skomærker.

Vi har nu udvidet vores koncept med lanceringen af webshoppen shoesonsale.dk, hvor du, hvor som helst og når som helst, kan shoppe sko med rabatter fra en lang række danske og internationale sko-mærker.

På shoesonsale.dk finder du følgende mærker:

BILLI BI

Billi Bi er et dansk brand fra 1993, hvis sko og støvler er en skøn fusion af kvalitet, smukt design samt fantas-tisk pasform. Billi Bi er inspireret af de nyeste trends i modebranchen kombineret med tidsløst og klassisk design. Derfor passer Billi Bi til enhver lejlighed.

ALEXANDER WANG

Stilen i kollektionerne kan mest af alt betegnes som grunge møder amerikansk popkultur. På bare få år har den unge amerikaner medkinesiske rødder etableret sig i den inter-nationale modebranche og bliver i dag hypet og hyldet som modens nye vidunderbarn. Ikke mindst kollek-tionens tasker og accessories har været hypet og ses i dag på alle modens it-piger. 

ASH

ASh Copenhagen har eksisteret siden 2000, hvor de to kreative bagmænd Leonelle Calvani og Patrick Ithier har grundlagt det rebelske mærke, som udforsker kontrasterne ved at mixe det både glamourøse og kosmo-politiske med intense farver.  

BIRKENSTOCK

Birkenstock er en tysk producent af fodtøj med mere end 230 år erfaring. Brandet er i dag garant for et stort udvalg af sko, sandaler og træsko med stor komfort, idet alt deres fodtøj er designet med udgangspunkt i fodens konturer.

CA’SHOTT

Ca’shott er et dansk skomærke henvendt til den modebevidste og stilfulde kvinde. Ca’shott produ-cerer sko i ægte skind og natur-materialer, som er kendetegnet ved høj kvalitet, enkelt og feminint design. 

DR. MARTENS

Dr. Martens støvler er moderne klassikere med et urbant og rebelsk udseende. Dr. Martens laver desuden også et bredt udvalg af sko, som både er funktionelle, komfortable og holdbare. Gennemgående for mærket er det unikke og karakteristiske design, som er kendetegnet ved den gule søm, den rillede, tykke sål og den runde snude.

GIVENCHY

Givenchy blev grundlagt i 1952 i Paris af Hubert de Givenchy og har igennem tiderne haft en række prominente chef designere, heriblandt John Galliano og Alexander Mcqueen. Siden 2005 har Riccardo Tisci været chefdesigner og med hans hjælp har modehuset leveret nogle af de mest markante trends og kollektioner sæson efter sæson.

HUNTER

Hunter er en skotsk producent af gummistøvler og jagtstøvler. Mær-ket har ry for at være blandt de bedste i verden til at lave vandtætte sko og støvler, fordi deres støvler er af den højeste kvalitet og med en fantastisk pasform og komfort. Hunter støvlen bliver ofte for-bundet med det britiske monarki, og har længe været hofleverandør af jagtstøvler til det britiske konge-hus.

JEFFREY CAMPBELL

Jeffrey Campbell er et amerikansk mærke, som laver sko af de lækreste materialer med en god pasform, kom-bineret med kreativt og innovativt design. Jeffrey Campbell blev lan-ceret med en idé om at designe modesko, som kvalitets- og mode-bevidste kvinder ville elske at klæde dig i.

KANGAROOS

Kangaroos er et amerikansk mærke fra 1979. I Danmark har Kangaroos størst succes med deres børnesko og sneakers til unge mænd og kvinder, som elsker et sporty look i hver-dagen.

KENZO

Designerne bag Kenzo er Carol Lim og Humberto Leon, som også står bag mærket Opening Ceremony. Kenzo besidder en legende og kreativ tilgang til designfaget, som i en ellers ofte selvhøjtidelig mode-branche giver en tiltrængt modvægt. Cool print og farverige kombina-tioner dominere kollektionerne og er efterhånden blevet Kenzo’s vare-mærke.

MARC BY MARC JACOBS

Marc Jacobs har indtil sidste år været chefdesigner hos Louis Vuitton, hvor han har været de sidste 16 år. Marc by Marc Jacobs er et sub brand til Marc Jacobs, som siden 2013 har haft designerne Luella Bartley og Katie Hillier i designer-stolene. De har formået at give mærket et sporty men stadigvæk tids-løst look, som giver mærket en stor og fast fanskare.

MICHAEL KORS

Michael Kors er en af topdesignerne i USA, som har haft sit eget brand siden 1981. Michael Kors’ kollek-tioner fremstår luksuriøse, sofi-stikerede og elegante. Brandet er kendt for sit tidsløse design.

NOTABENE

Notabene har de sidste 15 år lavet sko, der på bedste vis kombinerer dansk design med italiensk håndværk, da alle skoene produceres på tradi-tionsrige Italienske skofabrikker. Skoene designes i overensstemmelse med tidens trends og tendenser indenfor design og materialer, men altid med et klassisk touch, som gør skoene langtidsholdbare.

NUDE

Nude er et svensk brand, som på bedste vis fusionerer skandinavisk design med italiensk håndværk. Det innovative brand blev startet i 2010 og er karakteriseret ved et sofisti-keret, smart og feminint look, hvor kreative detaljer, flotte farvevalg og unikke linjer skaber en smuk helhed.

OPENING CEREMONY

Hvis du er til innovativt- og cutting edge design, så er Opening Ceremony et perfekte valg. Opening Ceremony laver sko og støvler til enhver lejlighed, alle med et særligt twist, der gør skoene unikke og spændende. Designerne bag Opening Ceremony er Carol Lim og Humberto Leon, som også står bag Kenzo.

PACO GIL

Paco Gil’s kærligheds affære med sko startede i de sene 60’ere. I to årtier rejste, levede og arbejdede han udenlands i både London, Milano og New York, hvor han tillærte sig alle processer fra design til marketing, så han i 1982 kunne opstarte sit eget mærke. Paco Gil og hans hård-arbejdende designteam har formået at gøre brandet til en respekteret del af den globale fashionable elite.

PALLADIUM

Palladium blev i 1920’erne grundlagt med en kernekompetence, der stod i at producere slidstærke dæk til den amerikanske flyindustri. Grundet krisen udvidede Palladium sin pro-duktion til sko. Støvlerne blev hurtigt kendt for materialer af kanvas, læder, ruskind, uld og en sål af vulkaniseret gummi og har i dag tilpasset sig den dynamiske mode-branche.  

ROBERTO FESTA

Roberto Festa er kendt for at lave de perfekte pumps og støvlette i den helt rigtige højde, som passer både til arbejde og fest. Skoene laves i blød læder, lak og ruskind og er ikke bare elegante men også komfortable.

TOMS

Toms er et amerikansk brand med en unik historie, som donerer en pro-centdel af salget til fattige i Sydamerika i form af tøj og sko. Toms designstil fusionerer nye trends med brandets historie og identitet. De unikke sko er designet i et væld af designs og farver og er altid pro-duceret i økologiske materialer.  

TOGA PULLA

Toga Pulla er et nyt japansk brand af tidligere beklædningsdesigner Yasuko Furuta, som i løbet af ingen tid har taget modeverden med storm med hans moderne silhuetter og cool designs. Yasuko Furuta bruger et mix af materialer og eksklusive dekora-tioner, som udmærker brandet fra andre. 

SILVANO SASSETTI 

Brandet blev grundlagt af Silvano Sassetti på baggrund af hans passion sko. Allerede som 13-årig arbejde han som lærling hos den lokale skomager og ved at arbejde der lærte han deres teknik. I 1977 lavede han sin egen lille workshop og i 1996 blev det  til den Sassetti skofabrik, som vi kender i dag. 

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies.Læs mere her.

ok